Fugleman UT10 Crew X
Fugleman UT10 Crew X
Fugleman UT10 Crew X
Fugleman UT10 Crew X
Fugleman UT10 Crew X
Fugleman UT10 Crew X

Fugleman UT10 Crew X

Fugleman Crew X kombinira performanse, pouzdanost, vrhunsku tehnologiju, beskompromisnu radnu etiku i visoku udobnost. TFT digitalna kontrolna ploča i zaslon osjetljiv na dodir od 10,4 inča pružaju detaljne informacije i omogućuju praktično upravljanje vozilom. Čvrsta bočna vrata i kruti plastični krov povećavaju zaštitu od vanjskih elemenata za posadu do šest članova. Izvrsna sposobnost vuče i velika nosivost olakšavaju rad i učinkovitost. Fugleman Crew X: kada želite više.

Boje
White/Red
Black/Green
Black/Gray
Camouflage
21.590 (sa PDV)

Tehnologije

Prostrana kabina

Prostrana kabina

Prostrana kabina za do 6 osoba s udobnim sjedalima nudi mnogo prostora za noge i mnogo prostora za pohranu stvari. Sigurnost i udobnost putnika poboljšani su punim plastičnim vratima na Limited verziji.

Kutije za pohranu ispod sjedala

Kutije za pohranu ispod sjedala

Ispod prednjih i stražnjih sjedala nalaze se praktične kutije za pohranu s ukupnim kapacitetom od gotovo 40 litara. Osim toga, ove se kutije lako uklanjaju pa ih možete ponijeti sa sobom gdje god vam trebaju.

Snažan dvocilindrični motor

Snažan dvocilindrični motor

UT10 Crew pokreće pouzdani dvocilindrični DOHC motor volumena od 1000 ccm hlađen tekućinom. Sa snagom 105 KS, novi Fugleman Crew spreman je za najzahtjevnije zadatke.

Uljem hlađeni klipovi

Uljem hlađeni klipovi

Dvije mlaznice raspršuju mlaz ulja s donje strane na dno svakog klipa, učinkovito ga time rashlađivanju. Rezultatom je iznimna pouzdanost i učinkovitost motora.

Dvostruko hlađenje

Dvostruko hlađenje

Zahvaljujući dvostrukom hlađenju s odvojenim hladnjakom vode i ulja, motor uvijek radi u optimalnim uvjetima čak i pri ekstremnim temperaturama.

Budućnost već danas

Budućnost već danas

Fugleman Crew donosi doslovno revolucionarno povezivanje. Aplikacija Segway Powersports omogućuje daljinsko aktiviranje i deaktiviranje stroja, a putem aplikacije također možete koristiti razne funkcije koje će vožnju vašeg Fuglemana učiniti još ugodnijom.

AirLock - Fugleman možete daljinski aktivirati ili deaktivirati svojim mobilnim telefonom.

Individualne postavke - Možete postaviti učinkovitost servo upravljača ili ograničenja brzine pomoću svog pametnog telefona. Prilagodite Fugleman svojim potrebama i još više uživajte u vožnji!

Automatski hitni poziv - Spremite kontakt osobu u slučaju nužde, au slučaju teške nesreće ili prevrtanja, aplikacija će automatski poslati SMS poruku s koordinatama na telefon koji ste unijeli.

Ostanite na vezi - Povežite se s prijateljima! Izvan mrežne karte, bežična lokalizacija i bežični pozivi pomažu vam da aktivno uživate u zajedničkim vožnjama.

Informacije o vožnji u realnom vremenu - Podaci o vozilu, udaljenost do odredišta, trenutni okretni moment i snaga, postavke servo upravljača, prijeđena udaljenost, zapisnik brzine i još mnogo toga - sve na vašem mobitelu.

Smart commanding screen (SCS)

Uz LCD instrumentalnu ploču, modeli Limited opremljeni su i velikim 10,4-inčnim zaslonom u boji osjetljivim na dodir. Ovdje imate na raspolaganje kartu i sve podatke o vožnji za savršen pregled vašeg putovanja.

Smart commanding screen (SCS)
BLOKADA PREDNJEG I STRAŽNJEG DIFERENCIJALA

BLOKADA PREDNJEG I STRAŽNJEG DIFERENCIJALA

S opcijskim načinima rada 2WD/4WD i odvojenim blokadama prednjeg i stražnjeg diferencijala, možete maksimizirati dostupnu trakciju na sva četiri kotača jednim prekidačem.

Neovisni ovjes

Neovisni ovjes

Neovisni ovjes s dvostrukim A-krakovima i prednjim i stražnjim stabilizatorima ima 243 mm hoda sprijeda i 269 mm straga. Zahvaljujući velikom razmaku od tla od 320 mm, Fugleman Crew lako se nosi s teškim terenima.

Sklopiva platforma

Sklopiva platforma

Beskompromisno razvijen za profesionalni rad, Fugleman Crew je naviknut na težak rad. Velika sklopiva platforma s četiri točke pričvršćivanja i nosivosti 450 kg olakšat će vam rad.

VARIJABILNI SERVO UPRAVLJAČ

VARIJABILNI SERVO UPRAVLJAČ

Varijabilni servo upravljač olakšava upravljanje i poboljšava kontrolu stroja ovisno o brzini vožnje i je li prednja brava uključena. Osim toga, aplikacija vam omogućuje jednostavno postavljanje učinkovitosti sva tri načina.

Vrhunska udobnost

Vrhunska udobnost

Učinili smo sve za maksimalnu udobnost. Upravljač je podesiv, vozačevo sjedalo se može pomicati naprijed i nazad, a središnji naslon se može preklopiti za još više funkcionalnih mogućnosti. Nismo zaboravili ni praktične držače za piće.

Spremnik 45 L

Spremnik 45 L

45 litara je velik spremnik. Stvarno velik. S ovom zalihom možete raditi dulje i ići dalje bez stalne brige o punjenju goriva. Segway Fugleman Crew - stvoren za stvarni svijet.

Specifikacije

Motor

Tip: četverotaktni dvocilindrični DOHC
Volumen: 1000 ccm
Snaga: 105 ks
Okretni moment: 93,5  Nm
Sustav goriva: elektronsko ubrizgavanje goriva (EFI)
Hlađenje: tekućinom i uljem, + klipovi hlađeni uljem

Pogonski sustav

Pogon na sva četiri kotača: 2x4 / 4x4, električno preklopljiv
Mjenjač: P/R/N/L/H - CVTech - Made in Canada
Kočnica motora: da
Prednji diferencijal: s električnom blokadom

Šasija

Okvir: visoko čvrsti okvir od krom-molibden čelika
Broj sjedala: 6
Servoupravljač: električni, s varijabilnim učinkom + mogućnost podešavanja intenziteta načina rada u mobilnoj aplikaciji
Ovjes: neovisan, dvostruki A-krakovi
Opruge: hidraulički amortizeri, podesivo prenaprezanje opruga
Hod ovjesa: 280 mm naprijed / 270 mm straga
Kočnice: 4x hidraulični diskovi
Kotači: 14" aluminijski diskovi
Gume: prednje 27x9-14 / stražnje 27x11-14

Dimenzije i težine

Ukupna dužina: 3975 mm
Ukupna širina: 1625 mm
Ukupna visina: 1960 mm
Razmak od tla: 320 mm
Osovinski razmak: 2985 mm
Korisna nosivost: 680 kg
Platforma: sklopiva (1200 x 865 x 290 mm)
Nosivost okvira (platforme): 450 kg
Težina praznog vozila: 930 kg
Spremnik goriva: 45 l

Oprema uklijučena u cijenu

Električno vitlo od 4500 lbs, inteligentni električni servo upravljač, TFT digitalna instrumentalna ploča, 10,4" dodirni zaslon sa Smart Commanding Screen (SCS), vučni uređaj, podesivi volan, anatomski oblikovana sjedala, pojasevi u tri točke, prednji zaštitni okvir, stražnji zaštitni okvir, fiksna bočna vrata, fiksni krov, velika sklopiva platforma, 14 "aluminij kotači sa sustavom Beadlock, 27" gume, prednji zaštitni pleksi.

Zakonodavstvo i certifikacija

Homologacija: T1b, Off-road
Vozačka dozvola: grupa B, B1 (osobni automobil)

Fotografije i prikazi stroja možda neće odgovarati navedenoj specifikaciji ili razini opreme. Cijene i specifikacije su podložne promjenama.